Президент України Віктор Янукович переконаний, що наша держава володіє високим потенціалом розвитку. Одним з головних інструментів його реалізації Глава держави вважає поглиблення переробки вітчизняної продукції та сировини, повідомляє прес-служба Глави держави.

«Чим більша глибина переробки сировини - тим кращий фінансовий результат. Чим більше ми будемо переробляти сировинних ресурсів, тим більший у нас буде внутрішній валовий продукт, додана вартість», - зазначив Президент під час зустрічі з кандидатами на посаду голів районних державних адміністрацій.

У зв'язку з цим Янукович підкреслив необхідність модернізації існуючих технологій на відповідних підприємствах. «Тому наше завдання - це залучення інвестицій, технологій для переробки наших сировинних ресурсів. Чим більше ми будемо випускати товарів, обладнання з великою глибиною переробки, тим кращий буде рівень економіки, тим більше буде створюватися нових робочих місць», - підкреслив Президент.

На його переконання, від залучення інвестицій залежить як зростання економіки, так і підвищення конкурентоспроможності української продукції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

397