Сьогодні Україна переживає непростий період з точки зору економіки, але це не повинно позначитися на житті людей. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з кандидатами на посаду голів районних державних адміністрацій, повідомили ForUm'у у прес-службі Глави держави.

«В Україні, як і в світі, економічна криза... Наше головне завдання в цій ситуації - зробити все, щоб життя у людей як мінімум не погіршувалося» , - підкреслив Янукович.

«Бюджет-2014 повинен бути не гірший, ніж бюджет 2013 року, а кращий» , - сказав Глава держави.

Він нагадав, що з 2010 року в Україні послідовно підвищуються соціальні стандарти, насамперед, пенсії, заробітна плата. «Порівняно з початком 2010 року заробітна плата зросла на 59 відсотків, а пенсії - на 42 відсотки» , - підкреслив Президент.

За його словами, обсяги ВВП за ці три роки зросли з 968 млрд грн майже до 1,5 трлн грн. На переконання Глави держави, стабільне зростання економіки - важлива умова фінансування соціальних виплат.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що державний бюджет на 2014 рік має забезпечити підтримку вітчизняного виробництва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

704