Чоловіча збірна України з баскетболу виграла другий матч у рамках чемпіонату Європи з баскетболу у команди Ізраїлю з рахунком 74:67.

Команда провела у Любляні матч другого туру першого групового етапу.

Українці на самому початку гри створили собі перевагу в 6 очок, вигравши першу чверть з рахунком 19:13. У другому періоді підопічні американського фахівця Майка Фрателло збільшили свою перевагу ще на три очки (19:16 ) довівши його до «+9» - 38:29 . Після цього збірна України віддала ініціативу гостям. У третьому періоді ізраїльтяни спочатку скоротили різницю на два пункти (56:49 ), а в завершальній чверті почали справжню погоню за суперником. Проте, українці зуміли втримати перевагу, звівши заключну чверть внічию, повідомляє «УНІАН».

Найкращим гравцем команди у цьому матчі став Сергій Гладир, який набрав 17 очок.

Таким чином, після двох турів у збірної України стовідсотковий результат - 2 перемоги - і чудові шанси на вихід у другий груповий етап, куди потрапляють три найкращі команди групи з шести.

У п'ятницю, 6 вересня, збірна України проведе матч третього туру з командою Німеччини.

Як раніше повідомляв ForUm, чоловіча збірна України з баскетболу розпочала свою участь на чемпіонаті Європи 2013 року в Словенії з перемоги над командою Бельгії з рахунком 58:57.Alpha

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

478