Збірна України з футболу повинна максимально налаштуватися на майбутні відбіркові матчі ЧС- 2014 зі збірними Сан-Марино та Англії. Про це в інтерв'ю прес-службі ФФУ заявив півзахисник українців Едмар Галовський.

Говорячи про майбутню гру зі збірною Сан-Марино, Едмар зазначив: «Потрібно спокійно підійти до матчу. Футбол не прощає зневаги і браку концентрації. Тому зараз ми повинні забути про те, що гравці Сан-Марино не набрали жодного очка, і підійти до матчу з ними так, нібито вони - лідери групи».

Також, за його словами, українцям важливо психологічно налаштуватися на матч зі збірною Англії. «Перед такими іграми завжди багато ажіотажу і побоювань. Люди навколо говорять: «Ой, це ж Англія». Але гра починається зі стартового свистка. Якщо збірна України буде демонструвати самовіддачу, якщо у нас буде висока колективна швидкість, а ми, як і в попередніх матчах, будемо стояти один за одного, повірте, збірній Англії буде дуже складно. Такі ігри виграються до початку матчу. Дуже важлива психологія: як ти налаштуєшся на гру, так і зіграєш», - сказав Едмар.

«Головне - повинен бути переможний дух і віра в себе. Якщо ці якості є, колектив стає одним цілим. А Михайло Іванович знає, як згуртувати колектив. Ось саме цей фактор і буде нашим козирем у грі», - підсумував футболіст.

Нагадаємо, українці зіграють зі збірною Сан-Марино 6 вересня у Львові, а 10 вересня - з Англією в Києві.

Збірна України продовжує боротьбу за потрапляння на ЧС-2014 у відбірковій групі Н. Наразі на першому місці в цій групі йде Чорногорія, набравши 14 очок у 7 матчах. Англія набрала 12 очок у 6 матчах. Україна після 6 ігор має в своєму активі 11 очок. Польща набрала після шести матчів 9 очок. У збірної Молдови - 5 очок, у Сан-Марино - 0.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1624