Прокуратура Запорізької області вимагає застосувати до вбивці вагітної медсестри найсуворіший із примусових заходів медичного характеру. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

« Прокуратурою направлено до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру у кримінальному провадженні щодо вбивці фельдшера бригади швидкої медичної допомоги», - повідомляє прес -служба.

У прокуратурі зазначили , що, згідно з висновками судово-психіатричної експертизи , вбивця потерпає на хронічне психічне захворювання і в період скоєння інкримінованого йому правопорушення не міг контролювати свої дії.

З урахуванням висновку експертизи та матеріалів кримінального провадження , прокуратура області у клопотанні запропонувала застосувати до чоловіка найсуворіший із можливих примусових заходів медичного характеру - госпіталізацію до психіатричного закладу з суворим наглядом.

Зараз він поміщений у психіатричну лікарню з суворим наглядом у Дніпропетровську.

Нагадаємо , 24 травня в Заводському районі Запоріжжя на вулицю Вроцлавську відправився автомобіль швидкої допомоги , який викликав чоловік для своєї матері. На порозі житла 51-річний господар накинувся на персонал , заподіявши медикам значні тілесні ушкодження. 31-річна фельдшер від отриманих колото-різаних травм померла на місці. Лікар і ще один фельдшер у тяжкому стані були доставлені до лікарні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182