На наступний день після заяв президента Володимира Путіна про те , що представники секс-меншин - абсолютно повноцінні і рівні у правах громадяни РФ , член думської фракції «Єдина Росія» Олексій Журавльов, який представляє Загальноросійський народний фронт, вніс до нижньої палати законопроект, спрямований на позбавлення батьківських прав тих, хто практикує нетрадиційні сексуальні відносини.

«Справжнім законопроектом пропонується доповнити статтю 69 Сімейного кодексу РФ новим абзацом , згідно з яким підставою для позбавлення батьківських прав стане наявність факту нетрадиційної сексуальної орієнтації батьків або одного з них» , - цитує «Інтерфакс» положення із пояснювальної записки до документа.

«Дотримуючись букви закону (про заборону пропаганди нетрадиційного сексу серед неповнолітніх) , така пропаганда заборонена не тільки в засобах масової інформації , а й у сім'ї» , - упевнений парламентарій.

У цьому зв'язку йому видається, що «в разі допущення одним із батьків дитини сексуальних контактів з особами своєї статі , шкода, яка може бути нанесена психіці власної дитини , величезна і не може вимірюватися Кодексом РФ про адміністративні правопорушення , оскільки мати чи батько є прикладом наслідування для своєї дитини» , а тому в цих ситуаціях батьки повинні позбавлятися батьківських прав , передає «ИТАР-ТАСС».

Напередодні Путін заявив у розлогому інтерв'ю Першому каналу й агентству АР, що у Росії нікого не переслідують за гендерною ознакою , і що він сам «працює з такими людьми» і навіть « нагороджує їх державними медалями та орденами».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

241