Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко не голосуватиме за прийняття всіх євроінтеграційних законопроектів. Про це він заявив кореспонденту ForUm'у.

Зокрема, він зазначив , що вчора був присутній на зустрічі фракції з Президентом України Віктором Януковичем, але , тим не менше, залишився при своїй думці.

«Ні, я не буду голосувати за всі єврозакони. За гомосексуалістів голосувати не буду. А що стосується всіх решта, мені невідомо , чому вони називаються євроінтеграційними, оскільки все робиться за наші гроші, силами нашого суспільства, в інтересах українського народу. Їх з таким же успіхом можна було обізвати азіобськими, китайськими», - сказав регіонал.

Колесніченко також стверджує , що вчора під час зустрічі фракції з Президентом домовленість голосувати за закон про захист прав сексуальних меншин не була досягнута.

«Фракція не голосуватиме за цей проект закону», - заявив він.

Як повідомляв ForUm , народний депутат від ПР Володимир Макеєнко заявив, що фракція Партії регіонів буде голосувати за прийняття євроінтеграційних законопроектів у повному складі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

272