Співробітники Дзержинського районного відділу міліції в Харкові на земельній ділянці, яка належить одному із вищих навчальних закладів області , виявили та знищили 500 кущів конопель . Про це повідомляє сектор зв'язків з громадськістю обласного управління МВС.

« Наприкінці серпня оперативники сектору у боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали 18-річного харків'янина , у якого вилучили близько 260 гр. наркотичної рослини - конопель . Він заявив , що наркотичну речовину зірвав на території вищого навчального закладу для власного використання» , - йдеться в повідомленні.


 
За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину , передбаченого ч.1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення , придбання, зберігання , перевезення чи пересилання наркотичних засобів , психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

 
За даними міліції , на території вищого навчального закладу виявлено поле , на якому росли кущі , схожі на коноплі . Співробітники Дзержинського райвідділу всі рослини знищили .

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину , передбаченого ч.2 статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) . Правоохоронці з'ясовують, як і з якою метою на території навчального закладу вирощувалися наркотичні рослини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182