Народний депутат Вадим Новинський ще не писав заяву про вступ у фракцію Партії регіонів. Про це , як передає кореспондент ForUm'у, він сказав журналістам після зустрічі членів фракції Партії регіонів з Президентом Віктором Януковичем , яка проходила у кінотеатрі «Зоряний».

Відповідаючи на запитання, чому він був присутній на зборах депутатів ПР, він сказав: «Мене запросили - я прийшов».

У той же час депутат не став говорити , чи буде він писати заяву про вступ у фракцію ПР і коли це може статися. «Ви завтра все почуєте» , - зазначив він.

«З приводу вступу у фракцію ПР я вам скажу так : швидше за все, я будуть там . Партія регіонів підтримувала мене на виборах , коли я йшов по Севастополю, і багато ідеологічних норм партії мені близькі . Але я не збираюся поки нікуди вступати», - заявив Новинський.

Говорячи про голосування щодо пакету євроінтеграційних законопроектів , депутат підкреслив , що не може за них голосувати , оскільки представляє Севастополь . «Я обирався у Севастополі . У севастопольців настрій трошки інший. Вони виступають за те , щоб Україна була у Митному союзі . І я не можу голосувати без урахування думки севастопольців», - підкреслив він.

Крім того , за словами Новинського , він ще не визначився , в якій парламентський комітет хотів би ввійти . При цьому він повідомив , що, без сумніву, стане членом міжфракційної депутатської групи «Росія - Україна».

Нагадаємо , 3 вересня на засіданні Верховної Ради Вадим Новинський склав присягу народного депутата.

Він був обраний на проміжних виборах народного депутата 7 липня одномандатному виборчому окрузі №224 ( Севастополь) .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

219