Оперативники УБОЗ та польські поліцейські затримали на кордоні наркокур'єрів з 4 кілограмами амфетаміну та понад 100 таблетками екстазі . Як повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України , вартість вилученої партії наркотику складає понад 1 мільйон гривень , а самого амфетаміну вистачило б на 16 тисяч доз.


 
Затримання кур'єрів відбулося в рамках спеціальної операції , проведеної силами правоохоронців двох держав. Таким чином , був перекритий міжнародний канал постачання важких наркотиків.

Згідно з повідомленням , наркокур'єри розшукувалися з початку літа , коли оперативникам УБОЗ надійшла інформація про групу іноземців , які активно підшукують клієнтів , продаючи за низькими цінами партії кокаїну , героїну , амфетаміну та екстазі на території України .

У результаті спільної операції правоохоронці затримали 4 зловмисників , які через піший перехід митного кордону перенесли наркотики , заховавши їх на своєму тілі. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками частини другої ст.307 КК України .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

337