У Луганську невідома жінка покинула півторарічну дитину в холі гуртожитку .

Як повідомили ForUm'у у відділі зв'язків з громадськістю обласного управління МВС , вчора , 3 вересня, в Жовтневий райвідділ міліції зателефонувала вахтер гуртожитку №2 Східно-Українського Державного університету ім.Даля , розташованого у кв.Молодіжний, буд. 20-А, і повідомила , що близько 17:00 невідома молода жінка залишила в холі гуртожитку дитячу коляску з малюком , вік якого близько 1,5 років.

 

Жінка звернулася до працівниці гуртожитку зі словами: «Через десять хвилин дитину забере батько» і швидко пішла. За хлопчиком так ніхто і не прийшов.
 
 
На місце події виїхала слідчо-оперативна група , кінолог із собакою. Викликана бригада «швидкої допомоги» доставила хлопчика в одну із дитячих лікарень.


Міліція просить громадян надати допомогу у пошуку жінки.

На вигляд їй 25 років , зріст 175 см , щільної статури , волосся світле до плечей , стрижка «каре ». Була у кофті бірюзового кольору з довгим рукавом і довгій темній спідниці.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 166 «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною» Кримінального кодексу України .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

286