Депутат Київради , лідер фракції «Громадський актив Києва» Олександр Пабат після інциденту з феєрверком готується до нової роботи - телеведучого.

«Ми будемо показувати проблеми , з якими стикаються тисячі українців , і давати поради , як їх розв’язати», - розповів він у коментарі «Сегодня».

За інформацією видання , Олександр Пабат , який взимку був серйозно поранений під час запуску феєрверку , днями повернувся з Іспанії , де проходив курс реабілітації. Він як і раніше нічого не бачить , але при цьому намагається вести звичайний спосіб життя.

«Першого вересня я відвів синів до школи. Молодшому Саші - шість років , а старшому Олексію - дев'ять. Вони ходять у звичайну школу . Публіка на мою присутність реагувала нормально , я вже бував тут незрячим , ходжу з паличкою . Хоча лікарі говорять , що зір поступово буде відновлюватися ... Мої хлопці добре розуміють , що сталося з батьком. Для них я - зразок для наслідування. Вони стали дорослішими: не розкидають по будинку речі , розставляють все по місцях і готові до того , що я буду перевіряти їхні домашні завдання», - розповідає Пабат.

Зі старшим сином він їздить на всі його футбольні матчі. «Льоша розуміє , що я не бачу , як він грає , тому у деталях розповідає : кому віддавав пас , як забив гол. Мені цікаво все! Так, я інвалід першої групи , але при чому тут діти? Для них я - той же тато», - сказав він.

Нагадаємо, Пабат втратив зір після вибуху петарди 2 лютого на дачі під Києвом. У нього було сильно пошкоджено обличчя. Як він розповідав сам , у нього у лицьовій частині - майже 40 металевих кріплень , адже майже всі кістки обличчя були зламані. Одне око йому повністю видалили , в іншому - тільки кришталик , а також замінили рогівку і підкоригували сітківку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

284