Дорожньо-транспортну пригоду в Дніпропетровську за участю спецавтомобіля патрульної служби МВС спровокував невстановлений автомобіль , повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ.


«У Дніпропетровську по пр. Правди рухався невстановлений автомобіль під керуванням невстановленого водія , який в районі будинку №37 створив аварійну ситуацію автомобілю «УАЗ- 31519» під керуванням інспектора патрульної служби , який рухався позаду в попутному напрямку» , - йдеться в повідомленні.
 
Фото: У місті
 
Інспектор ПС був у форменому одязі без табельної вогнепальної зброї , повертався з патрулювання до місця постійної дислокації.

У результаті аварійної ситуації водій «УАЗ- 31519» виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілями «ВАЗ -2112» , «Ніссан Жук» та «ВАЗ -21011», які рухалися по пр. Правди ліворуч у зустрічному напрямку.

Уламками від зіткнення зазначених автомобілів було пошкоджено «Лексус» , який рухався по пр. Правди ліворуч у зустрічному з автомобілем «УАЗ- 31519» напряму руху.

Унаслідок пригоди водії автомобілів «УАЗ 31519», «ВАЗ 2112», «ВАЗ 21011», а також два пасажири отримали тілесні ушкодження.

Зараз триває досудове розслідування , відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією кримінального злочину за ч.1 ст. 286 КК України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

778