Правоохоронці виявили, що на виборах народного депутата на користь кандидата Ігоря Маркова були сфальсифіковані 6038 бюлетенів.

Про це у своєму блозі на «Українській правді» написав заступник голови Одеської обласної ради Олексій Гончаренко.

Він нагадав, що півтора місяці тому оскаржив у суді обрання Маркова народним депутатом.

16 липня працівники центрального апарату Міністерства внутрішніх справ вилучили всю документацію з виборів у Київському районі Одеси.

Головне слідче управління МВС спільно з фахівцями Державного науково-дослідного експертного центру МВС та секретаріату ЦВК провели перевірку цих матеріалів.

29 серпня у ЦВК направили висновок, згідно з яким, за словами Гончаренка, «було виявлено 6038 сфальшованих на користь кандидата Маркова бюлетенів або майже 30% від загальної кількості голосів, визнаних як віддані за Ігоря Маркова».

«Враховуючи, що різниця між ним і мною як кандидатом, який набрав, за даними ЦВК, другу кількість голосів, склала 5160 голосів, значить, що Ігор Марков просто вкрав мандат народного депутата», - заявив Гончаренко.

Як відомо, Марков заявив журналістам, що його можуть позбавити депутатського мандата нібито через небажання голосувати за євроінтеграційні закони.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239