Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав українських спортсменок з успішним виступом на Чемпіонаті світу з художньої гімнастики, що проходив у Києві, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю скретаріату КМУ.

Прем'єр-міністр побажав спортсменкам нових перемог, спортивної удачі і надалі своїми досягненнями зміцнювати авторитет вітчизняної художньої гімнастики.

Нагадаємо, на Чемпіонаті світу Україна завоювала 5 нагород. Три медалі в скарбничку нагород українок принесла Ганна Різатдінова , яка стала чемпіонкою світу у вправах з обручем, а також завоювала «срібло» у вправах зі стрічкою та «бронзу» в багатоборстві. Бронзову нагороду завоювала Аліна Максименко у вправах з булавами. У групових вправах на третю сходинку п'єдесталу піднялися Світлана Прокопова, Євгенія Гоман, Вікторія Шинкаренко, Валерія Гудим, Олена Дмитраш​​.

У змаганнях брали участь 280 спортсменок з 55 країн світу. Були розіграні 8 комплектів нагород: 5 в особистих змаганнях і 3 в групових вправах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

158