Рекомендація громадянам України утриматися від відвідування Єгипту залишається в силі.

Про це повідомив сьогодні на брифінгу директор Департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс.

«Враховуючи дію надзвичайного стану і в цілому напружену політичну ситуацію і ситуацію з безпеки в Єгипті, існуючі рекомендації МЗС громадянам України щодо відвідання цієї країни зараз залишаються в силі» , - сказав Перебийніс.

Він також звернув увагу представників ЗМІ, які планують відрядження до країн, щодо яких діють рекомендації МЗС України, на необхідність завчасного планування відряджень і чіткого дотримання процедури отримання акредитації від органів місцевої влади, повідомляє «УНІАН».

«За інформацією Посольства України в Єгипті, наразі єгипетська сторона призупинила надання дозволів на акредитацію всім іноземним представникам ЗМІ у зв'язку із загостренням ситуації в країні», - сказав він.

Нагадаємо, 14 серпня влада Єгипту ввела надзвичайний стан після того, як країну накрила нова хвиля протестів і сутичок прихильників поваленого президента Мурсі з військовими.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157