Молодша донька короля Швеції Карла XVI Густава та королеви Сільвії принцеса Мадлен, що вийшла заміж 8 червня 2013 р. за американського фінансиста Крістофера О'Ніла, очікує первістка до початку березня майбутнього 2014 року, йдеться в повідомленні для преси, опублікованому у вівторок на сайті королівського двору Швеції.

Принцеса працює у Нью-Йорку в створеному матір'ю-королевою Всесвітньому фонді дитинства, а також бере участь у різних офіційних заходах королівської сім'ї Швеції. У повідомленні наголошується, що вагітність не вплине на роботу принцеси, заплановану на осінь цього року, передає РІА «Новини».

Мадлен - не наслідна принцеса , у її чоловіка Крістофера О'Ніла подвійне громадянство - Великобританії та США. Якщо у дитини, яка з'явиться на світ, зауважує Радіо Швеції, буде лише громадянство США, то її не можна буде включити до порядку престолонаслідування в Швеції. Як і не можна це буде зробити, якщо у дитини принцеси буде католицьке виховання, як у тата Кріса.

Крім того, для того, щоб опинитися в списку спадкоємців шведського трону, необхідно жити в країні. Принцеса ж і її чоловік проживають зараз у Нью-Йорку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

196