Комунальна корпорація «Київавтодор» планує цього місяця здати в експлуатацію після капремонту Венеціанський міст у Гідропарку . Про це повідомляє прес-служба КМДА.

У «Київавтодорі» зазначили , що роботи виконані більш ніж на 90%.

«Вже відремонтовані опори , з'єднання моста з підходами , демонтовані і повністю вкладені плити прогонової будови. Крім того , виконані роботи з укладання вирівнюючого шару проїзної частини , завершується бетонування тротуарів і гідрофобізація елементів прогонової будови», - йдеться у повідомленні.

Найближчим часом буде облаштовано поручневу огорожу , зовнішнє освітлення , здійснена наплавна гідроізоляція , а також влаштовані під'їзди до мосту.

«Об'єкт на 100 % забезпечений фінансуванням. За сприятливих погодних умов плануємо здати об'єкт в експлуатацію вже в цьому місяці. Після завершення робіт від старої споруди залишаться лише арки і стійки, а все решта - побудоване заново. За нашими оцінками, конструкція після ремонту повинна прослужити більше півстоліття» , - підкреслив головний інженер «Київавтодору» Василь Мельниченко.

Як зазначили у корпорації, під час розбирання плит прогонової будови виникли непередбачені обставини: через великі амплітудні коливання арочної частини прогонової будови необхідно було створити додаткові пристрої. Тому термін здачі об'єкта в експлуатацію перенесли.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188