У порядку денному Верховної Ради на 3 вересня відсутня більшість законопроектів щодо підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Про це в ефірі «5 каналу » заявив представник Президента України у парламенті Юрій Мірошниченко.

«Що стосується власне порядку денного і тих пристрастей, які ми спостерігаємо щодо відсутності деяких законопроектів, це пов'язано з непідготовленістю, адже процедура підготовки до розгляду у сесійній залі передбачає розгляд у комітетах», - зазначив він.

«Я не хотів би говорити, що опозиція чи представники більшості у чомусь винні, але комітети, на жаль, не працювали у цей час, а, відповідно, не розглянули на своїх засіданнях законопроекти. До речі, ті два законопроекти, які стоять у нас на четвер, наприклад, вони у середу повинні бути розглянуті на засіданнях профільних комітетів», - повідомив народний депутат.

Як раніше повідомляв ForUm, голова Верховної Ради Володимир Рибак зажадав від парламентарів прискорити процес узгодження двох євроінтеграційних законопроектів для голосування їх на поточному пленарному тижні.

Президент України Віктор Янукович запевнив, що Україна виконає умови, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

376