Прокуратури Харківської області та міста Харкова контролюють хід виконання першочергових слідчих дій за фактом вибуху в 9-поверхівці в Харкові. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста.

«Зараз проводиться слідство. За фактом надзвичайної події внесено інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 270 КК України (порушення вимог пожежної безпеки, що призвело виникнення пожежі , якою заподіяно шкоду здоров'ю людей). На місці працює оперативно-слідча група у складі співробітників вибухотехнічної служби , ГУ МНС у Харківській області , ГУ Держпромнагляду. Працівники прокуратури області , міста та Київського району продовжують слідчу роботу на місці події» , - зазначив прокурор Київського району Олександр Бударний .

За його словами , внаслідок вибуху постраждали три людини, одна з них зараз у важкому стані з опіками 70% шкіри перебуває в опіковому центрі міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. Мещанінова.

Справа взято на провадження слідчими Харківського міського управління внутрішніх справ. Прокуратура міста процесуально керує розслідуванням , прокуратура області контролює його хід.

Як повідомляв ForUm , сьогодні, 2 вересня , у Харкові під час вибуху у житловому будинку на вул. Метробудівників , 32 постраждали чоловік і семимісячна дівчинка.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

193