Співробітники Антрацитівського міськвідділу міліції більше години намагаються отримати будь-які пояснення від Павла Лисянського , який постраждав внаслідок нападу невідомого.
Про це ForUm'у повідомили у відділі по зв'язках з громадськістю Управління МВС України в Луганській області.

«Слідчо-оперативна група виїхала до лікарні , проте зазначений пацієнт , яким виявився Павло Лисянський, відмовився спілкуватися із співробітниками міліції» , - йдеться в повідомленні.

Згідно з попереднім висновком медиків , у пацієнта діагностовано непроникаюче ножове поранення.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 КК України.

Наразі у лікарні у потерпілого більше години знаходяться співробітники міліції , щоб отримати будь-які пояснення за фактом заподіяння йому тілесних ушкоджень.

«Проте , громадянин , який представився адвокатом потерпілого , заявив правоохоронцям , що їм необхідно погуляти з потерпілим і «коментарів» вони поки що не мають наміру давати», - повідомили в міліції.

На момент написання даної інформації потерпілий і адвокат продовжують «гуляти».

Як повідомляв ForUm , прокуратура Луганської області контролює досудове розслідування за фактом поранення одного з активістів політичної партії.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

556