Вінницька міліція розшукує чоловіка , який вчора , 1 вересня, біля приміського кафе влаштував стрілянину по автомобілях з мисливської зброї.

Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю обласного управління МВС , виникла суперечка між учасниками компанії з шести осіб , які святкували день народження.

Під час конфлікту 49-річний житель Вінниці з вогнепальної мисливської зброї зробив декілька пострілів по припаркованих автомобілях.

За даними правоохоронців , було пошкоджено автомобіль «Туарег» , власник якого не був учасником конфлікту. Чоловік звернувся в міліцію.

Унаслідок застосування вогнепальної зброї також були пошкоджені автомобіль «Мерседес- 500» і «Хонда- Акорд», проте власники цих іномарок відмовилися від звернень до правоохоронних органів з приводу пошкодження автомобілів , заявивши , що не мають ні до кого ніяких претензій. Також ніхто з учасників конфлікту не звертався до медичних установ за допомогою.

Оскільки в діях зазначеної особи вбачаються ознаки злочину , слідчим відділом Вінницького РВ було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство , скоєне із застосуванням вогнепальної зброї). Такий злочин карається позбавленням волі строком від трьох до семи років.

Співробітники міліції вилучили пошкоджені автомобілі і мисливську вогнепальну зброю марки «Форт -205» калібру 7,62 мм , щодо яких проводяться криміналістичні експертизи. Іномарки знаходяться на штрафмайданчику.

Міліція вживає заходів щодо встановлення місцезнаходження особи, підозрюваної у скоєнні злочину.

Внаслідок хуліганських дій ніхто з відвідувачів кафе не постраждав.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201