Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов упевнений, що у парламенту вистачить голосів для ухвалення євроінтеграційних законопроектів. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він заявив на брифінгу.

«Сім законопроектів, які ЄС пропонує прийняти в парламенті, вже відпрацьовані. Щодо них є відповідна більшість, яка готова їх підтримати в сесійній залі. Сподіваємося, що найближчим часом ми ці законопроекти приймемо» , - сказав він.

У той же час Єфремов зазначив, що також є євроінтеграційні законопроекти, щодо яких немає загальної підтримки депутатів. «Є законопроекти, які вимагають роботи. Це законопроект про прокуратуру, стосовно якого ми повинні отримати відповідь Венеціанської комісії. Є також законопроект про сексуальні меншини. Там вже вичистили все, вже нічого не залишається крім того, що не повинно бути перешкод при прийнятті на роботу. Але імідж, який за цим законом слідує, такий, що багато депутатів просто відмовляються за цей законопроект голосувати», - заявив він.

Єфремов також повідомив , що на засіданні фракції ПР було прийнято рішення про вільне голосування щодо законопроекту про сексуальні меншини.

Як раніше повідомляв ForUm , голова Верховної Ради Володимир Рибак зажадав від парламентарів прискорити процес узгодження двох євроінтеграційних законопроектів для голосування їх на поточному пленарному тижні .

Президент України Віктор Янукович запевнив, що Україна виконає умови, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

152