Всеукраїнський телевізійний Шевченківський урок - це перший урок гордості за Україну . Про це , як повідомляє прес-служба Глави держави , йдеться у зверненні Президента Віктора Януковича до школярів та їхніх батьків з нагоди Всеукраїнського телевізійного Шевченківського уроку .

«1 вересня - особливий день , це свято знань , оскільки саме знання та гарна освіта стануть основою вашого життєвого успіху і майбутньої професії. Наступного року ми відзначатимемо 200 років з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. З нами цей ювілей святкуватиме весь світ. І тому цей навчальний рік Україна починає Всеукраїнським Шевченківським уроком» , - сказано у зверненні.

За словами Президента , геніальний поет , письменник , художник і етнограф Шевченко - без перебільшення один із духовних атлантів нашої держави , великий патріот , який присвятив все своє життя Україні .

«Нинішній Шевченківський урок - це перший ваш урок гордості за власну країну і свій народ. Це - тільки початок вашого великого шляху пізнань рідної землі , її історії та культури» , - зазначив Глава держави.

Нагадаємо, 27 серпня Президент України Віктор Янукович підписав розпорядження про належну підготовку та проведення Всеукраїнського телевізійного Шевченківського уроку .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

423