Прем'єр-міністр Микола Азаров незадоволений тим, що на українському телебаченні мало добрих фільмів про життя простих людей. Про це він заявив у ході спілкування з користувачами Facebook.

«На превеликий жаль, на наших екранах переважають фільми з насильством і дуже мало добрих і хороших картин про життя простих людей. Якщо подивитися наші фільми, наше телебачення, то може скластися враження, що всі жителі нашої країни або міліціонери, або злочинці. Але останнім часом є і позитивні зміни. Зверніть увагу на роботу Першого національного каналу. Тут дуже часто транслюються і хороші інформаційні, і музичні передачі, і позитивні репортажі, хороші фільми. Словом, канал поступово набуває нормальних цивілізованих характеристик», - зазначив Азаров.

Він висловив жаль, що це не стосується безлічі комерційних телеканалів.

«Думаю, що багато залежить і від самого суспільства, адже якщо б ми не дивилися те, чим потім обурюємося, то канали не були б такими рейтинговими і повинні були б перебудувати свою систему мовлення. Якби ми з вами всі разом дивилися хороші фільми, а не фільми про вбивство, то канали змушені були б показувати більше добрих картин. Так що давайте разом працювати!», - закликав прем'єр.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

314