Глава Росспоживнагляду Геннадій Онищенко припускає, що Україна намагається налагодити схему ввезення цукерок компанії Roshen до Росії через Казахстан.

Як повідомив журналістам у Петербурзі головний державний санітарний лікар, під час своєї інспекції на Далекий Схід на цьому тижні в одному із міст йому запропонували на чаюванні шоколадні цукерки.

«Були на Далекому Сході. Подають чай і подають цукерки, і я бачу, що до болю знайомий Roshen подається», - розповів Онищенко, повідомляє «Інтерфакс».

Він зазначив, що в основному продукти на Далекому Сході закуповують через оптові ринки у Новосибірську і Челябінську . Вони, у свою чергу, забезпечуються через Казахстан . «Я думаю, що Україна налагоджує схеми реекспорту через Казахстан. Якщо це буде, то переговори у нас можуть затягнутися. Якщо вони замість налагодження якості продукції налагодять схеми реекспорту, то буде біда. Я вже дав команду це перевірити», - сказав Онищенко.

Він вислови припущення, що Україна намагається налагодити схему ввезення цукерок компанії Roshen до Росії через Казахстан .

Нагадаємо, Росспоживнагляд ввів заборону на постачання до РФ кондитерської продукції із українських фабрик корпорації Roshen у зв'язку з невідповідною якістю.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

221