Українська авіація активно нарощує свій потенціал і гідно демонструє це всьому світу. Про це йдеться у привітанні віце-прем'єр-міністра України Юрія Бойка з нагоди Дня авіації, який відзначається 31 серпня.

«Українські авіатори демонструють усьому світові, що Україна є високотехнологічною державою з глибокою науково-практичною базою», - сказав віце-прем'єр.

За його словами , український уряд приділяє особливу увагу розвитку галузі. «Це і впровадження державних програми підтримки авіабудування , і створення якісної інфраструктури авіаперевезень. Упевнений , що в поєднанні з вашим професіоналізмом , вашим досвідом і знаннями ці заходи забезпечать українській авіації успіх і подальше зростання» , - підкреслив Бойко.

«У день вашого професійного свята хочу побажати вам і вашим родинам здоров'я і благополуччя. Нехай ваша відповідальна робота приносить вам радість, а досягнуті результати стають приводом для гордості!», - йдеться у привітанні.

Як раніше повідомляв ForUm , прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що підтримка авіабудування на державному рівні дає перспективи розвитку галузі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213