Президент України Віктор Янукович запевнив, що Україна виконає умови, необхідні для підписання Угоди про асоціацію. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, він заявив в інтерв'ю журналістам українських телеканалів.

«На сьогодні я не бачу ніяких перешкод для підписання цього документа. Ті умови, які були нам висунуті з боку Європейської Комісії, вони будуть виконані. У мене тут немає ніяких сумнівів», - зазначив Янукович.

Він також нагадав, що європейський вибір України закріплений у законі «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики» і не підлягає сумніву.

Нагадаємо, саміт «Східного партнерства» відбудеться 28-29 листопада цього року у Вільнюсі. На цьому саміті Україна і Євросоюз можуть підписати Угоду про асоціацію за умови виконання офіційним Києвом трьох умов: реформування виборчого законодавства, вирішення проблеми вибіркового правосуддя і продовження реформ у рамках виконання Порядку денного асоціації.

15 травня поточного року Європейська комісія схвалила проект рішення Ради ЄС щодо підписання Угоди про асоціацію з Україною .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

534