ДП «Антонов» і ВАТ «Авіакор-авіаційний завод» підписали «Дорожню карту» створення спільного підприємства за Програмою розвитку сімейства літаків Ан-140. Як повідомляє прес-служба ДП «Антонов», документ був підписаний у день відкриття аерокосмічного салону МАКС-2013, у рамках виконання Протоколу п'ятого засідання Українсько-Російської міждержавної комісії від 12 липня 2012 року.

Основною метою проекту є формування ефективної стратегії спільної реалізації Програми розвитку сімейства літаків Ан-140 з дотриманням інтересів сторін, які беруть у ній участь.

«Дорожня карта» передбачає створення робочої групи із фахівців підприємств-учасників спільного підприємства, які розроблять низку документів, необхідних для подальшого просування програми Ан-140, у тому числі проект бізнес-плану.

Партнери підготують обґрунтування для формування рішення органів державної влади України та Російської Федерації про необхідність створення спільного підприємства, а також для забезпечення державної підтримки реалізації Програми з боку обох держав.

Нагадаємо, 27 серпня, у підмосковному Жуковському відкрився XI Міжнародний авіаційно-космічний салон МАКС-2013.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров виступає за розвиток співробітництва з РФ в авіабудуванні.

Україна і РФ домовилися про спільне виробництво Ан-124 .

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1405