В'ячеслав Писаренко призначений главою Департаменту транспортної міліції МВС, повідомляє прес-служба Міністерства.

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Дубовик представив сьогодні особовому складу служби нового керівника.

 
 
«Службу в міліції В'ячеслав Писаренко почав у 1986 році у підрозділах відомчої охорони. Має великий досвід роботи на керівних посадах, у тому числі тривалий час працював начальником Слов'янського міськвідділу внутрішніх справ, а з 2009 року обіймав посаду начальника Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю донецької обласної міліції», - сказав Дубовик.

За його словами, призначення досвідченого фахівця на посаду начальника Департаменту транспортної міліції пов'язане насамперед з майбутнім реформуванням правоохоронного відомства.

«Ми повинні чітко розуміти, яким шляхом підемо, реформуючи Міністерство і транспортну міліцію, зокрема. Разом зі співробітниками інших підрозділів на міліціонерів-транспортників покладені важливі завдання - ослаблення кримінальних проявів на всій території, яку обслуговують правоохоронці-транспортники. Не менш важливими залишаються і завдання щодо охорони безпеки громадян та їхнього майна на водних, залізничних та автомобільних вокзалах», - додав Дубовик і підкреслив, що транспортні артерії надзвичайно важливі для країни, оскільки йдеться насамперед про недопущення можливих терористичних або яких-небудь інших хуліганських дій зловмисників.

Важливо, за словами Дубовика, також ефективно розслідувати злочини економічної спрямованості, а також не менш ефективно виявляти корупційні дії на залізницях.

Наостанок перший заступник міністра внутрішніх справ доручив Писаренку ретельно вивчити проблеми головного залізничного вокзалу столиці, навести там порядок, а також глибоко вивчити ситуацію у ввірених регіональних транспортних підрозділах з метою їхнього реформування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

478