Обсяг заборгованості з заробітної плати в Україні у липні 2013 року скоротився в порівнянні з червнем на 4,2 млн грн (на 0,4%) і на 1 липня склав 985,4 млн грн, повідомляє Державна служба статистики.

При цьому заборгованість економічно активних підприємств становить 53,5% від загального обсягу боргів, заборгованість підприємств-банкрутів - 41,3%.

У галузевому розрізі найбільший обсяг заборгованості зафіксований у промисловості – 463,4 млн грн і у сфері транспорту, поштової і кур'єрської діяльності – 228,4 млн грн, найменший - у сфері інформації та телекомунікацій (1,1 млн грн), повідомляє «УНІАН» .

У регіональному розрізі найбільший обсяг заборгованості зафіксовано у Донецькій (157,3 млн грн) і Київській (152,1 млн грн) областях, найменший - у Чернівецькій області - 110 тис. грн.

Як раніше повідомляв ForUm, радник Президента України, керівник Головного управління з питань реформування соціальної сфери Адміністрації Президента України Юрій Каракай заявив, що темпи ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати помітно зросли.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

203