У Цюріху ввечері 26 серпня розпочне роботу перший «автопарк» для повій, пише Suedwest Presse. Він організований в районі, розташованому за центральним вокзалом. У суботу, 24 серпня, влада організувала там «день відкритих дверей», коли всі бажаючі могли вільно приїхати і подивитися, як виглядає альтернативний квартал червоних ліхтарів.

Клієнти зможуть потрапити на новий майданчик для повій тільки на автомобілі. При цьому водій повинен бути в машині один. Спочатку він повинен під'їхати до відкритих дерев'яних зупинок, де перебувають повії, і, не виходячи з машини, висловити свої побажання, а потім разом з обраною ним жінкою заїхати у спеціальну «кабінку для сексу».

У кожну таку кабіну може заїхати лише одна машина. Вони сконструйовані таким чином, що у водія немає можливості вийти з машини, а повія може вільно відчинити дверцята автомобіля у будь-який момент. З її боку на стіні розташована також кнопка екстреного виклику. У разі необхідності вона зможе її швидко натиснути, і на місце приїдуть охорона і поліція, повідомляє «Lenta.ru».

 
 
Крім того, на території автопарку розміщуються душові кабіни та туалети. Щотижня туди буде приїжджати лікар, у якого можна пройти обстеження.


Влада Цюріха прийняла рішення організувати спеціальну територію для повій, оскільки колишній квартал червоних ліхтарів розташовувався недалеко від історичного центру міста. Подібне сусідство бентежило місцевих жителів і туристів. Крім того, до повій часто приставали роззяви або п'яні підлітки. Новий «автопарк» побудований на гроші платників податків. Його будівництво обійшлося у 2,4 мільйона франків, зазначає швейцарська телерадіокомпанія SRF.

Влада вважає, що таким чином вона не тільки звільнять центр міста від повій, а й принесе користь самим жінкам, оскільки тим не доведеться вирушати куди-небудь з клієнтом і вони зможуть обслужити більше людей. Однак самі жінки впевнені у зворотному, а потенційні клієнти побоюються, що влада перепише номери приїжджаючих машин. Дехто також переживає через те, що в їхньому автомобілі недостатньо вільного місця.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

249