У Полтаві з 30 серпня по 2 вересня пройдуть Дні Львова. Про це повідомили у прес-службі мерії Полтави.

За їхніми даними, 30 серпня заплановано проведення у Полтаві львівського ярмарку у центрі міста, який супроводжуватиметься колоритною музикою. На ярмарку полтавці зможуть насолодитися львівським шоколадом, тістечками, запашною львівською кавою, а також матимуть можливість придбати різноманітні львівські сувеніри та отримати ексклюзивні листівки «Зустрінемось у Львові».

А ввечері 1 вересня о 20:00 львів'яни запрошують на родзинку святкування - вуличну виставу «Глорія» львівського театру «Воскресіння», повідомляє «УНІАН».

У програмі - зустрічі зі студентами, туристичними компаніями, передача книг школярам, ​​ вуличні забави, львівський ярмарок, а ще дегустація і продаж львівської кави.

Також у рамках проекту відбудеться презентація львівських туристичних продуктів і зустріч представників львівського туристичного бізнесу з місцевими туристичними операторами, де йтиметься про спільні туристичні проектидвох міст. У вузах відбудуться зустрічі зі студентами мера Львова Андрія Садового. Також школярі Полтави отримають міні-бібліотеку від львівських видавництв.

Нагадаємо, протягом 2011-2013 років Дні Львова пройшли у Сумах, Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Маріуполі, Харкові, Одесі, Луганську, а ще у Тбілісі, Відні та Копенгагені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

256