Співробітники Державтоінспекції Святошинського району Києва затримали водія маршрутного автобуса «Богдан», який збив велосипедиста і поїхав з місця пригоди. Про це повідомляє управління ДАІ Києва.

«Ця пригода сталася близько другої години дня на вулиці Берковецькій у Святошинському районі. Водій маршрутного таксі, рухаючись за маршрутом, не зміг дотримати безпечну дистанцію і збив велосипедиста. Люди, що знаходилися неподалік, відразу кинулися на допомогу потерпілому. А ось водій, немов нічого не сталося, продовжив рух, хоча згідно з п. 2.10 Правил дорожнього руху повинен був зупинити транспорт і залишатися на місці пригоди», - наголошується в повідомленні.

Велосипедисту викликали «швидку», яка доставила його в лікарню, а про подію повідомили в міліцію.

Орієнтування було передано всім патрулям і постам ДАІ. Вже через годину інспектори ДАІ Святошинського району знайшли цей автобус. Як з'ясувалося, порушник спокійно продовжував працювати, не піклуючись про інцидент на дорозі. Однак, завдяки оперативному реагуванню, порушник, який залишив місце ДТП, затриманий і переданий слідчо-оперативній групі Святошинського райуправління міліції. На запитання, чому він зник з місця події не надавши допомогу, водій відповісти не зміг. Наразі всі обставини події з'ясовуються слідчими.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

187