Співробітники Київського райвідділу міліції Одеси затримали чоловіка, підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жителю міста, повідомляє прес-служба ГУ МВС в Одеській області.

У Київський райвідділ міліції вночі з міської лікарні надійшло повідомлення про те, що в медичний заклад з Адміральського проспекту доставлений 22-річний одесит з вогнепальним пораненням в область живота. Потерпілий розповів, що вночі він зі своїм товаришем і дівчиною йшли по Адміральському проспекту. На вулиці вони зіткнулися з компанією з чотирьох хлопців, з якими у них виникла словесна перепалка, яка переросла в конфлікт - хлопці поводилися агресивно, що призвело до бійки.

«Під час бійки один із нападників вихопив пістолет, заряджений патронами травматичної дії, і кілька разів вистрілив у бік потерпілого і його товариша. У результаті потерпілий був доставлений до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями», - повідомляють правоохоронці.
У ході слідства особу правопорушника було встановлено, ним виявився 37-річний одесит. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

У МВС зазначають, що перш ніж затримати зловмисника і повідомити йому про підозру, необхідно було провести низку експертиз, впізнання та інші заходи, спрямовані на встановлення його причетності до скоєння цього злочину. Тільки зібравши достатню кількість доказів, підозрюваного затримали. Розповідаючи про те, що сталося, чоловік зізнався у скоєному.

«При цьому він переконував правоохоронців, що захищався і не думав про те, що, вистріливши з пістолета травматичними кулями, заподіє якісь серйозні тілесні ушкодження», - зазначив начальник Київського райвідділу міліції підполковник Владислав Гайваненко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

474