Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав українців з Днем Незалежності України. Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України.

«Наша молода держава пройшла непростий шлях становлення. На ньому і досягнення, і втрати, але головне, що ми чітко визначилися: куди і навіщо рухаємося. Наша мета - сильна європейська демократична держава, яка вивищує, гідно захищає і забезпечує права і свободи своїх громадян», - наголошується у привітанні.

На думку прем'єра, стародавня історія України «багато до чого нас зобов'язує».

«Так, попереду у нас з Вами ще багато роботи, щоб забезпечити сталий економічний розвиток. Але ця праця вже не здається непідйомною: в нашому житті вже є багато фактів, які свідчать, що ми здатні побудувати у своїй країні заводи і фабрики, медичні центри і школи, спортивні споруди і транспортні магістралі, мости найкращого світового рівня», - зазначає Азаров .

За його словами, це все є основою України, яка створюється на наших очах. При цьому він висловив надію, що кожен українець знайде гідне місце в цій найважливішій для нашого народу справі.

«Сьогодні Україна будує не запозичену з міфів ідею, а державу, яка твердо спирається на прагматичні цінності, відстоює свої інтереси в глобалізованому світі і зберігає своє унікальне обличчя. Нехай Бог береже Україну, а ми будуємо її!», - резюмував прем'єр-міністр.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220