Президент України Віктор Янукович привітав співвітчизників із Днем Незалежності і закликав їх до об'єднання заради розвитку економічно потужної, демократичної незалежної країни.

«Двадцять два роки тому Україна здобула політичний суверенітет. Сьогодні наша держава робить все, щоб досягти економічної стабільності та добробуту. Пройдений нашою країною шлях переконливо свідчить про те, що ми здатні самостійно й відповідально розвивати власну, незалежну державу», - йдеться у зверненні Глави держави з нагоди Дня Незалежності України, розміщеному в суботу на офіційному сайті Президента.

Янукович закликав українців у непростий для всього світу час «об'єднатися заради спільної мети - розвитку економічно потужної, демократичної незалежної України, якою б пишалися наші батьки і нащадки».

«Переконаний, що це нам під силу. Разом ми побудуємо соціально справедливу і багату державу. Я вірю в український народ, в його тисячолітню мудрість, силу і завзятість», - підкреслив Президент.

Він також нагадав, що нещодавно Україна святкувала 1025-річчя хрещення Київської Русі, відмітивши особливу роль прийняття християнства в долі держави того часу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

277