У ліванському місті Тріполі в п'ятницю пролунало два вибухи, кількість жертв досягла 27 осіб, 358 поранені. Про це заявив міністр охорони здоров'я Лівану.

За даними агентства Рейтер, вибухи сталися біля мечетей після п'ятничної молитви. «Франс Прес», у свою чергу, повідомляє, що один інцидент стався в центрі міста, інший - біля порту. Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за вибухи, повідомляє РІА «Новости».

У п'ятницю вранці ВПС Ізраїлю завдали удару по Лівану у відповідь на ракетний обстріл ізраїльської території. В Армії оборони Ізраїлю зазначили, що Ізраїль вважає владу Лівану відповідальною за прояв ворожої активності на території їхньої країни.

У четвер четверо ізраїльтян з числа мирних жителів північних районів країни були госпіталізовані після ракетного обстрілу з території Лівану. Після цього Армія оборони Ізраїлю спростувала повідомлення арабських ЗМІ про відповідні повітряні або артилерійські удари по півдню Лівану, а керівник армійської прес-служби генерал Йоав Мордехай назвав подію «ізольованим інцидентом», який може залишитися без наслідків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

543