Для збереження незалежності та подальшого розвитку країни державі потрібні добре підготовлені й оснащені збройні сили, і в Україні закладається фундамент армії майбутнього.
 
Як передає кореспондент ForUm'у, про це міністр оборони України Павло Лебедєв сказав на урочистих зборах з нагоди Дня Незалежності у Центральному будинку офіцерів.

«Сьогодні нами закладається фундамент армії майбутнього, йде оновлення Збройних сил», - підкреслив міністр оборони.

За його словами, всі реформи спрямовані на створення в Україні сучасної обороноздатної армії. Для цього вже зараз проводиться перехід на стандарти підвищеної інтенсивності бойової підготовки.

Також, за словами міністра, великі зусилля додаються для вирішення соціальних проблем військовослужбовців. Він зазначив, що щоквартально підвищується грошове забезпечення військових, планується, що 1 липня 2014 р. вони збільшаться вдвічі, в порівнянні з нинішніми.
 
Лебедєв підкреслив, що також зусилля спрямовані на забезпечення житлом військовослужбовців. Для цього використовуються всі можливі ресурси, залучаються приватні інвестиції, державні програми, кошти від продажу надлишкового майна і т.д.

Також він зазначив, що проводиться оптимізація чисельності ЗСУ.

«24 серпня - свято свободи, миру і благополуччя. Це свято - символ національної єдності та відповідальності за майбутнє країни. Бажаю щастя, здоров'я, сімейного благополуччя, а також нових успіхів у благородній справі - служінні народу України», - сказав Лебедєв.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

238