Святкування 70-річчя визволення України від німецько-фашистських загарбників та Великої Перемоги має об'єднати український народ навколо спільних цінностей і досягнень, спільної пам'яті про мільйони жертв Великої Вітчизняної війни. Про це заявив Президент України Віктор Янукович, виступаючи на урочистих заходах з нагоди 70-річчя визволення міста Харкова від німецько-фашистських загарбників.

За словами Глави держави, з цією метою на початку поточного року в Луганську стартувала Всеукраїнська естафета пам'яті «Слава визволителям України».

«Сьогодні її прийняв Харків, а протягом 2013 року цю естафету приймуть Сумська, Донецька, Чернігівська, Полтавська, Запорізька, Дніпропетровська, Київська, Черкаська та Житомирська області. 6 листопада ми будемо урочисто відзначати 70-річчя визволення від фашистів столиці України міста Києва», - цитує слова Януковича прес-служба Президента.

«Переконаний, що всі ми разом гідно вшануємо величний подвиг визволителів, збережемо традиції наших старших поколінь», - зазначив Янукович.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

475