Прем'єр-міністр України Микола Азаров перевірив хід будівництва станції «Теремки» Куренівсько-Червоноармійської лінії столичного метрополітену, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Через півтора місяця жителі великого району зможуть використовувати цю станцію метро», - сказав Азаров. Разом з тим він підкреслив, що уряд велику увагу приділяє реалізації великих інфраструктурних проектів, оскільки для їх здійснення залучається велика кількість людей. У цьому контексті глава уряду поінформував, що, зокрема, на кожного метробудівця припадає 6-7 робітників у суміжних галузях.

«Реалізація великих інфраструктурних проектів дозволяє покращувати життя людей. Подивіться, скільки за останні три роки зроблено для того, щоб автомобільний рух позбувся від пробок, від транзитного транспорту», - сказав Азаров.

Прем'єр-міністр повідомив, що після введення в експлуатацію станції «Теремки» метробудівці зосередяться на будівництві нової лінії метро в напрямку столичного житлового масиву Троєщина.

«Ми знайдемо всі необхідні фінансові ресурси, і будівництво метро в Києві буде продовжуватися», - підкреслив Азаров.

Глава уряду проінспектував тунель Київського метрополітену, оглянув новий поїзд вітчизняного виробника і проїхав від станції Іподором до станції Теремки.

Як раніше повідомляв ForUm, 2 липня голова КМДА Олександр Попов заявив, що кінцева станція підземки на Теремках запрацює до Дня Незалежності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

301