Столична міліція посилить охорону громадського порядку під час масових заходів з нагоди святкування Дня Незалежності України, повідомляє прес-служба ГУ МВС у місті Києві.

У главку зазначили, що міліцією вже підготовлені відповідні розрахунки сил і засобів для охорони громадського порядку.

З нагоди 22-ї річниці Незалежності України в Києві заплановано проведення понад 120 культурних заходів. До програми святкування включені різні концертні програми, тематичні кінопокази, художні виставки, літературно-мистецькі вечори, круглі столи та ярмарки народних майстрів.

У центральній частині Києва заплановано проведення урочистостей протягом усього дня. Закінчиться святкування концертом і феєрверком на Майдані Незалежності.

У місцях проведення цих заходів охорону громадського порядку забезпечуватимуть близько 2 тисяч працівників ГУМВС України в м. Києві.

Правоохоронці посилять охорону громадського порядку на всіх маршрутах громадського транспорту, особливо в центральній частині столиці.

На залізничних вокзалах і автовокзалах, біля станцій метрополітену передбачено чергування посилених нарядів і додаткових резервів міліції.

Правоохоронці звертаються до учасників масових заходів з проханням дотримуватися вимог чинного законодавства, не піддаватися на можливі провокації, бути ввічливими і толерантними один до одного і сприяти працівникам міліції в охороні громадського порядку.

Як раніше повідомляв ForUm, очікується, що у святкуванні державних свят - Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці Незалежності України - візьмуть участь більше 308 тисяч громадян.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171