Напередодні проведення урочистих заходів з нагоди 22-ї річниці Незалежності Президент України Віктор Янукович здійснить дві робочі поїздки по Україні. Про це, як повідомляє прес-служба Глави держави, повідомив глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін.

За його словами, 22 серпня цього року Президент здійснить робочу поїздку до Донецька, де візьме участь в урочистостях з нагоди Дня шахтаря.

За словами Льовочкіна, 23 серпня Президент візьме участь в урочистій церемонії підняття Державного прапора в Києві. У цей же день відбудеться робоча поїздка Глави держави до Харкова, де заплановано урочисті заходи з нагоди 70-річчя визволення міста від німецько-фашистських загарбників.

24 серпня, в день 22-ї річниці Незалежності України, Віктор Янукович у Києві традиційно покладе квіти до пам'ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському, а також візьме участь в урочистих заходах з нагоди Дня Незалежності на Володимирській гірці.

«Символічно, що головні нинішні урочисті заходи з нагоди Дня незалежності України проходять на Володимирській гірці біля пам'ятника рівноапостольному князю Володимиру», - зазначив Льовочкін.

«1025 років тому князь Володимир хрестив Київську Русь і таким чином наблизив її до європейської сім'ї християнських народів», - підкреслив він.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248