Станіслав Говорухін почав зйомки нового фільму, які проходять в Одесі. Робоча назва картини - «Щоденник мами першокласника».

Про сюжет стрічки поки нічого невідомо, крім того, що випливає із самої назви. 19 серпня знімальна група працювала у дворі однієї з одеських шкіл. Які ще локації будуть задіяні, не повідомляється. Однак відомо, що зйомки триватимуть до 15 вересня.

В акторському складі проекту значаться Світлана Ходченкова, Віктор Сухоруков, Олена Яковлєва, Галина Польських і Діма Полунін у ролі першокласника. Дати релізу у фільму поки немає.

Нагадаємо, що останньою завершеною роботою Говорухіна є трілер «Weekend», яким 2 червня 2013 р. відкрився сочинський фестиваль «Кінотавр». Головний герой історії - співробітник великої компанії, що вбиває свого колегу, котрий дізнався про його махінації. Герой забуває на місці злочину важливі документи і повертається за ними. Але на виході застряє в ліфті...

Після показу на «Кінотаврі» Говорухін дав коментар щодо реакції глядачів на свій фільм. Режисерові не сподобалося, що в залі лунав сміх на тих сценах, які зовсім не передбачали веселощів. Реакція аудиторії настільки обурила й образила кінематографіста, що він заявив про намір більше не робити кіно. Однак, судячи з усього, передумав.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164