Прокуратурою Святошинського району Києва розпочато кримінальне провадження за фактом службової недбалості посадових осіб Святошинської районної держадміністрації, з вини яких продукти харчування для дитячих садків району були закуплені за ціною, завищеною на 100 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Святошинського району міста Києва.

«Встановлено, що протягом 2012-2013 років між Святошинською РДА та кількома приватними підприємствами були укладені договори про закупівлю продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів Святошинського району. Однак, як з'ясувалося, при закупівлі товарів чиновники не перевірили законність встановлення підприємцями цін на продукти, в результаті чого на рахунки підприємств було перераховано понад 100 тис. гривень бюджетних коштів», - наголошується в повідомленні.

За результатами перевірки в діях посадових осіб райдержадміністрації вбачаються ознаки кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України - службова халатність. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

140