Лідер Громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук на запрошення президента Російської федерації Володимира Путіна відвідав міжнародний турнір з професійного бойового самбо, що проходив у Сочі 17 серпня.
 

Нагадаємо, напередодні поїздки лідер Руху зустрівся зі спортсменами-самбістами, які брали участь у Міжнародному турнірі з професійного бойового самбо на Кубок САМБО-70.
 

У турнірі взяли участь представники Росії, України, Казахстану, Латвії, Болгарії, Австрії, Венесуели, США і ПАР. Україну представляли самбісти Володимир Опанасенко та Ярослав Амосов, який здобув у поєдинку блискучу перемогу.
 

Лідер «Українського вибору» Віктор Медведчук разом з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим та головою уряду РФ Дмитром Медведєвим взяв участь у церемонії нагородження переможців турніру.
 

Нагадаємо, напередодні турніру в Сочі лідер Руху «Український вибір» зустрівся зі спортсменами-самбістами, які брали участь у змаганнях. Примітно, що вони змогли стати учасниками сочинського турніру завдяки підтримці «Українського вибору».
 

Громадський рух веде активну пропаганду здорового способу життя: реалізує низку проектів, спрямованих на розвиток спорту, захист екології і боротьбу зі шкідливими звичками.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1175