У Луганській області на території одного з фермерських господарств виявили плантацію конопель на 2 мільйони гривень. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУМВС у Луганській області.
 
Як встановили співробітники міліції, невідомі, скориставшись тим, що поле соняшнику пізніх сортів не вимагає щоденного догляду, висадили між ними нарковмісні рослини.
 

Правоохоронці виявили плантацію конопель, довжиною по сорок п'ять метрів у три ряди кущів кожна. На полі навіть проклали систему крапельного зрошення.

У результаті проведених заходів правоохоронці вилучили близько 10 тисяч кущів рослин марихуани. На чорному ринку вартість даної сировини становить майже два мільйони гривень. Затримали правоохоронці і кілька людей, причетних до вирощування посівів конопель.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 310 ч. 2 Кримінального кодексу України (незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводяться необхідні слідчі заходи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206