«Команда харківського футбольного клубу «Металіст» 20 серпня вилетить до Німеччини, де в разі призупинення рішення про дискваліфікацію в єврокубках зіграє матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів з німецьким «Шальке». Про це повідомив віце-президент клубу Костянтин Пивоваров.

«Виліт планується о 10.00 за українським часом. Команда летить в аеропорт Кельна», - написав Пивоваров на гостьовій сторінці фанів харківської команди.

За його словами, в Лозанні підтвердили, що апеляцію «Металіста» взяли до розгляду. «Нами була запропонована прискорена процедура розгляду апеляції з графіком подачі документів та слухань. За цим графіком остаточне рішення (про скасування або ні рішення АК УЄФА) має бути прийнято 27 серпня, тобто за кілька днів до жеребкування групового етапу», - зазначив Пивоваров, повідомляє «УНІАН».

«Суд направив цей графік на узгодження іншим зацікавленим сторонам. Сьогодні чекають коментарів від них. З урахуванням нашого прохання застосувати строковий забезпечувальний захід у вигляді призупинення рішення АК УЄФА, суд написав, що рішення щодо призупинення буде винесено до 12.00 центральноєвропейського часу завтра, 20 серпня, як крайній термін. Можливо, раніше. Призупинення дозволить нам грати з «Шальке», - повідомив Пивоваров.

Нагадаємо, 16 серпня Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS) розглянув апеляцію «Металіста» на відлучення від єврокубків на сезон-2013/2014 і прийняв рішення залишити в силі дискваліфікацію клубу.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

386