Начальник прес-служби ГУ МВС України в Києві Ігор Михалко не володіє інформацією про те, чому народних депутатів і журналістів не пускали в будівлю Київради. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, він сказав журналістам.

«Я не володію інформацією про те, чому акредитованих ЗМІ та народних депутатів не пускали в будівлю Київради», - зазначив він.

Михалко також додав, що двері до сесійної зали Київради були заблоковані депутатами зсередини.

Нагадаємо, сьогодні секретар Київради Галина Герега провела засідання ХІІ сесії Київради шостого скликання.

Засідання тривало близько 15 хвилин. На розгляд депутатів було винесено п'ять питань порядку денного, які переважно стосувалися вирішення соціально-економічних проблем.

Проти проведення сесії виступали опозиційні партії, які заявляють, що Київрада втратила свою легітимність 2 червня 2013 року, коли завершився п'ятирічний термін повноважень нинішнього складу.

Активісти опозиційних партій пікетували будівлю Київради, в той же час представники профспілок та працівники бюджетних організацій проводили акцію на підтримку проведення сесії.

В цілому біля будівлі було кілька тисяч людей.

Попереднє засідання 11 липня не відбулося у зв'язку з блокуванням трибуни Київради представниками опозиції. Цього разу правоохоронці не пустили опозиціонерів до сесійної зали.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

316