Секретар Київської міської ради Галина Герега через 15 хвилин після відкриття закрила 12 сесію Київради шостого скликання.
 
У залі було зареєстровано 79 депутатів.
 
Депутати спочатку затвердили порядок денний, після чого проголосували п'ять питань, повідомляють «Українські новини».

Київська міська рада на сесії звернулася до Верховної Ради з проханням призначити дату виборів у Києві.
 
За ухвалення відповідного рішення проголосували 79 депутатів.
 
Зокрема, відповідним рішенням, крім звернення Київради до ВР про невідкладний розгляд питання про призначення виборів Київської міської ради, депутати просять парламент дати оцінку діям депутатів Київради і їхніх помічників під час участі в роботі пленарних засідань Київради, що відбулися протягом 2012-2013 років, а також внести зміни до законів та інших нормативно-правових актів, які встановили б повноваження депутатів Ради, помічників народних депутатів і порядок їхньої участі у роботі засідань місцевих рад.
 
Крім того, Київрада звернулася до Ради з проханням невідкладно розглянути питання про встановлення меж Києва, а також законопроекти про внесення змін до Бюджетного кодексу з приводу скасування вилучень з міського бюджету на користь державного 50% податку на дохід фізосіб (у 2013 році ці вилучення склали 8,2 млрд гривень).
 
 

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні в Києві під будівлею Київської міської ради на вулиці Хрещатик мітингують декілька тисяч працівників бюджетної сфери та активістів опозиційних політичних партій.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

265